KÓKUSZMATRAC


A NOVETEX Matrac Biomanufaktúra természetes kókuszrostból készült csecsemő-, gyermek-, és ifjúsági és felnőtt matracokat kínál, melyek tökéletes szellőzéssel, és kitűnő ortopédiai jellemzőkkel rendelkeznek.
Klinikai tesztelések igazolják, hogy a vastag, rugalmas kókuszfilc tökéletesen megtámasztja a hátgerincet, ezáltal védelmet biztosít a kisgyermekkorban kialakuló gerincbántalmaktól.

A NOVETEX gyerekmatrac jó szellőzésének, és légáteresztő képességének köszönhetően tökéletesen elvezeti és elpárologtatja a felületére került nedvességet, legyen az ital, pisi vagy egyszerűen csak izzadság. Ennek a nagyon hasznos tulajdonságának köszönhetően mindig száraz a gyerekmatrac a baba, vagy a kisgyermek alatt.

A jó szellőzés előnye, hogy tökéletes alvásklímát biztosít, továbbá a légáteresztő képességnek köszönhetően a hasra fordult baba is szabadon lélegzik, hisz arca nem süpped a matracba. 
Rugalmas, stabil szerkezete tökéletesen támasztja a hátgerincét, és a már ágyban felállni próbálgató baba talpát is stabilan megtámasztja.
Ha gyermeke allergiás, a tavasz és a nyár az álmatlan éjszakák kezdetét jelentheti. Ha viszont NOVETEX matracait választja, megelőzheti ezt a problémát, mivel az akták és baktériumok nem tudnak megtelepedni a kókuszrostban, hiszen hiányzik a számukra ideális nedves, nyirkos élettér. Ez tulajdonképpen nemcsak az asztmás és allergiás gyerekek számára fontos, hanem az egészségeseknél is megakadályozhatja későbbi betegségek kialakulását. 
A NOVETEX Bio-kókusz Gyermekmatracon gyermeke jobban alszik, nyugalmasabban telnek az éjszakák, frissebben, kipihentebben ébredhet az egész család!